Crowdfunding horeca

In tijden waarin horeca-ondernemingen moeizaam aan extra liquiditeiten  en/of startkapitaal kunnen komen via de reguliere bancaire wegen, kan crowdfunding een interessant alternatief vormen. Crowdfunding is een verzamelbegrip. Er zijn diverse vormen van crowdfunding. 

  

De meest bekende is het aanvragen van een financiering via de crowd, door middel van daadwerkelijk verstrekte leningencertificaten. Maar ook zonder het aangaan van schuldbekentenissen kunt u op creatieve wijze via uw gasten aan de benodigde liquiditeiten komen. Horecafinancieringen.nl heeft veel ervaring met de verschillende vormen van crowdfunding binnen de horeca. Tot op heden zijn alle trajecten die wij ondersteund hebben succesvol geweest. Ondersteuning bij een horeca crowdfundingstraject verrichten wij op basis van no cure no pay. 

  

Mocht u behoefte hebben aan extra kapitaal of liquiditeiten en hiervoor crowdfunding wensen in te zetten, dan kunt u ons uiteraard altijd vrijblijvend contacteren via info@horecafinancieringen.nl