Horeca haalbaarheidsonderzoek

Bancaire instellingen kunnen een positief haalbaarheidsonderzoek als voorwaarde stellen voor het verstrekken van de gewenste horecafinanciering. Een haalbaarheidsonderzoek dient te worden uitgevoerd door een externe, onafhankelijke en deskundige partij.  De kosten voor een dergelijk haalbaarheidsonderzoek kunnen aanzienlijk zijn. De ervaring leert dat de kosten variëren van circa € 2.500 tot wel € 4.000 per onderzoek. De kosten voor een dergelijk onderzoek kunnen, indien de bancaire instelling overgaat tot financiering, meestal meegefinancierd worden. 

 

Sommige horeca-adviesbureau's maken 'misbruik' van hun positie. Zonder onderzoek verkrijgt de horeca-ondernemer tenslotte veelal geen financiering. Horecafinancieringen.nl voert horeca-haalbaarheidsonderzoeken uit die erkend worden door bancaire instellingen. Wij garanderen de laagste tarieven. Wij verzoeken u derhalve te allen tijde een offerte-aanvraag in te dienen bij horecafinancieringen.nl. 

 

Indien u interesse heeft in deze dienstverlening of gewoon vrijblijvend een offerte wenst te ontvangen dan kunt u ons contacteren via: horecahaalbaarheidsonderzoeken@horecafinancieringen.nl.