Nieuws

Lustrumeditie Dutch Beer Challenge

Op woensdag 20 maart 2019 wordt Rotterdam voor de vijfde keer het hoppige en moutige epicentrum van Nederland. De vijf... lees meer



Line-up bekend van 24 topchefs voor 24H Chefs

24 Topchefs koken op zondag 17 februari 24 uur v... lees meer



Interview nieuwe directeur KHN: ''Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag''

Afschaffing van de pariteitsclausules, minder macht voor de OTA’s, een eerlijk speelveld creëren en de prob... lees meer



Column: bezorgen is de toekomst!

De bezorgomzet binnen de totale foodmarkt is in vijf jaar verviervoudigd, van 975,5 miljoen in 2014 tot een verwachte ... lees meer



Cuisine on tour voor vierde jaar op rij partner Vrienden van Amstel LIVE

De grootste Amstelkroeg van Nederland is weer open. Op donderdag 17 januari is de 21e editie van de Vrienden van lees meer



Pulitzer?s Bar is de beste hotelbar van Amsterdam

Pulitzer’s Bar is uitgekozen tot beste hotelbar van Amsterdam. De prijs werd zaterdag voor de zesde ke... lees meer





Pulitzer?s Bar is de beste hotelbar van Amsterdam

Pulitzer’s Bar is uitgekozen tot beste hotelbar van Amsterdam. De prijs werd zaterdag voor de zesde keer uitgerei... lees meer



Lustrumeditie Dutch Beer Challenge

Op woensdag 20 maart 2019 wordt Rotterdam voor de vijfde keer het hoppige en moutige epicentrum van Nederland. De vijfde en ... lees meer



Interview nieuwe directeur KHN: ''Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag''

Afschaffing van de pariteitsclausules, minder macht voor de OTA’s, een eerlijk speelveld creëren en de problemen ... lees meer



Cuisine on tour voor vierde jaar op rij partner Vrienden van Amstel LIVE

De grootste Amstelkroeg van Nederland is weer open. Op donderdag 17 januari is de 21e editie van de Vrienden van Horecaondernemers verwachten voorzichtige groei in 2019

De horeca groeit dankzij een ‘gouden mix’ van economische expansie en een grotere toestroom van toeristen, plus ... lees meer



Zo zet je een succesvol horecaconcept neer

Het ene na het andere horecaconcept werd de laatste jaren geopend. Van vegan koffie bars en bierkelders tot een heus avocado... lees meer



Rechter: maaltijdbezorgers Deliveroo geen zzp'ers, Deliveroo in beroep

De maaltijdbezorgers van Deliveroo zijn zzp'ers en mogen aanspraak maken op dienstverband. Dat bepaalde de rechter ... lees meer



SRA: ‘Horecaondernemers verwachten voorzichtige groei in 2019’
De horeca groeit dankzij een ‘gouden mix’ van economische expansie en een grotere toestroom van toeristen, plus het goede weer in een groot deel van 2018. De omzet in de branche neemt al ruim vijf... lees meer


Debat over oplossingen personeelstekort horeca
In Pakhuis de Zwijger in Amsterdam vindt maandagavond 21 januari een debat plaats over het personeelstekort in de horeca. Een avondje klagen en mopperen? Nee. Sprekers dragen juist oplossingen aan. He... lees meer


Robert Kranenborg over personeel werven horeca: ‘organiseer open dagen’
‘Cv’s zijn uit de tijd, organiseer open dagen wanneer je personeel wilt werven en vertel dan wat een functie inhoudt. Het maakt mensen nieuwsgierig’, aldus Robert Kranenborg donderdag tijdens de... lees meer


Arn Zuyderduin wint vakwedstrijd ‘Lekkerste Frietje met topping’
Arn Zuyderduin van Vlaams friteshuis van Gogh in Amersfoort heeft op de Horecava de winst gepakt tijdens de wedstrijd ‘Lekkerste Frietje met topping’. Het was voor het eerst dat deze wedstrijd wer... lees meer


Vakwedstrijd Lekker Anders gewonnen door Anouska Hendriks
Anouska Hendriks heeft met haar lunchgerecht ‘Varkentje eet appel’ de vakwedstrijd ‘Lekker Anders’ gewonnen op de Horecava 2019. De vakwedstrijd is onderdeel van de Lekkerste Wedstrijden. ... lees meer


Onafhankelijk kennisplatform Grootkeuken.nl gelanceerd op Horecava
Tijdens horecavakbeurs Horecava is het kennisplatform Grootkeuken.nl gelanceerd. Op dit onafhankelijk kennisplatform vinden ondernemers en keukenprofessionals tips en een overzicht van alle essentiël... lees meer


SVH Bier Examens afgenomen op Horecava 2019
Bier 1 is op de Horecava 2019 officieel gelanceerd als gecertificeerde opleiding van SVH, Stichting Vakopleidingen Horeca. Dagelijks worden op de beurs examens afgenomen in de Examenbus die voor de Ho... lees meer


Waarom heeft circulariteit de toekomst in de horeca?
‘De hele wereld is een soort horecatentje en wij zijn er gast’, aldus architect, inspirator en visionair Thomas Rau woensdag 9 januari tijdens de Marketing Breakfast Club, waar in samenwerking met... lees meer


Deliveroo groeit met ‘ghost kitchens’: restaurants huren keukens van Deliveroo
Deliveroo telt inmiddels zes zogenoemde ‘ghost kitchens’ in Nederland. Plan is dat er meer van deze keukens – gericht op bezorging – komen die restaurants kunnen huren van Deliveroo. Directeur... lees meer


Horecava Wine Professional: Wijnbar Barrel beste van 2018
Wijnbar Barrel uit Groningen heeft de titel Winebar of the Year in de wacht gesleept. Het bedrijf werd op de Wine Professional bij de Horecava uitgeroepen tot beste. Op plek twee eindigde Het Eigendom... lees meer