Horeca-ondernemingsplan

Een professioneel opgesteld ondernemingsplan geeft vertrouwen bij de potentiële horecafinanciers. Meer dan 90% van financierings aanvragen door horeca bedrijven, worden op voorhand reeds afgewezen omdat het ingediende ondernemingsplan niet of in onvoldoende mate het vertrouwen van de financier wekt. Om in aanmerking te kunnen komen voor een horecafinanciering dient uw ondernemingsplan professioneel en onderscheidend te zijn. Een heldere, onderscheidende conceptbeschrijving, een uitgebreide marktanalyse, een kritische SWOT etc.  

  

Met meer dan 20 jaar ervaring in de financiële en bancaire wereld in combinatie met onze specifieke horeca-expertise, zijn wij als geen ander in staat om de kans op een succesvol horecafinancieringstraject te vergroten. Onze succesratio ligt momenteel, ondanks de terughoudendheid van bancaire instellingen, boven de 85%. Een prestatie waar wij met gepaste bescheidenheid trots op zijn. Deze hoge succesfactor heeft o.a. te maken met ons kritische 'aanname beleid'. Voordat de gewenste ondersteuning geboden gaat worden vindt er altijd een eerste verkennend gesprek met één van onze adviseurs plaats. Op basis van deze kennismaking beoordelen wij de kans van slagen. 

 

Mocht u ondersteuning wensen bij het opstellen van een professioneel horeca-ondernemingsplan dan kunt u dit direct kenbaar maken via ondernemingsplan@horecafinancieringen.nl.